8 Μαΐ 2007

Οι Άνθρωποι της Εμπιστοσύνης μας: ένα εικαστικό δρώμενο που "βρωμάει κριτική στην κυρίαρχη ψυχολογία"

Μια έκθεση που αφορά το project της κριτικής ψυχολογίας, και μακάρι όλοι οι μάνατζερ, human resource managers, και οι αφελείς ψυχολόγοι να πάνε να τη δούνε.

Άνθρωποι της Εμπιστοσύνης μας


Ημέρες & Ωρες λειτουργίας: Τρ-Πα: 14.00- 21.00 & Σα: 12.00- 16.00

Τόπος: a.antonopoulou.art (Aριστοφάνους 20, Ψυρρή, 210-3214994)


- a.antonopoulou.art

Την Παρασκευή 25 Μαΐου εγκαινιάζεται η πρώτη ατομική έκθεση, της Βάνας Κωσταγιόλα και του Κωστή Σταφυλάκη με τίτλο ''Άνθρωποι της Εμπιστοσύνης μας''.

Πρόκειται για μία δράση – video εγκατάσταση, που εστιάζει στον λόγο της σύγχρονης ψυχολογίας της αγοράς.

Οι δύο καλλιτέχνες σας καλούν να δοκιμάσετε δωρεάν μια σειρά από υπηρεσίες υψηλής ποιότητας που προσφέρει το «Rebirth Therapy Group».

Η έκθεση απευθύνεται δευτερευόντως στο καλλιτεχνικό κοινό και πρωτίστως σε εργοδότες και εργαζόμενους που έχουν κουραστεί να ασκούν ή αντίστοιχα να υφίστανται τις παραδοσιακές μεθόδους του management, οι οποίες οδηγούν αναπόφευκτα σε στείρες ενδο-εταιρικές συγκρούσεις. Η εμπειρία που οι δύο καλλιτέχνες και η ομάδα των συνεργατών τους έχουν αποκτήσει πάνω στις νέες τεχνικές διοίκησης επιχειρήσεων, συγκρότησης ομάδων εργασίας (team building) και σύσφιξης σχέσεων είναι αποτέλεσμα πολυετούς έρευνας πάνω σε κλάδους αιχμής της κοινωνικής ψυχολογίας, της ψυχολογίας των ομάδων, της ψυχολογίας της αγοράς.

Η έκθεση τους επισφραγίζει μια συνεργασία με το Rebirth Therapy Group, το οποίο δραστηριοποιείται στην Ελλάδα εδώ και δεκαπέντε χρόνια, και προσφέρει μοναδικό στήριγμα στην ψυχολογική επεξεργασία των ενδο-επιχειρησιακών σχέσεων αξιοποιώντας τα θεραπευτικά εργαλεία των θεραπειών της Νέας Εποχής. Η συνεργασία τους είναι αποτέλεσμα κοινής αξιολόγησης των ψυχο-κοινωνικών συνθηκών που καθορίζουν τον σύγχρονο εργασιακό χώρο και αλλοιώνουν τις συμπεριφορές στο εσωτερικό του. Η πολυετής πείρα του Rebirth Therapy Group οδηγεί στο συμπέρασμα ότι οι σύγχρονες τεχνικές του management οφείλουν να γίνουν ριζοσπαστικές, εφόσον η ανάληψη επιχειρησιακού ρίσκου επιφέρει σωματικές και πνευματικές επιπτώσεις που δεν μπορούν να αντιμετωπιστούν με τις απαρχαιωμένες συμβουλευτικές μεθόδους, την δραματουργική στήριξη των ομαδικών σχέσεων και τις ψυχολογικές συνεδρίες.

Το Rebirth Therapy Group θα παρουσιάσει μεθόδους πνευματικής αναγέννησης που επιτρέπουν στους εργοδότες και εργαζόμενους να αποδεσμεύσουν τα μπλοκαρισμένα αιτήματα της περιόδου σχηματισμού των μηνίγγων, τα οποία βρίσκονται πάντα στο πυρήνα κάθε ατομικής κοινωνικοποίησης.

Οι διευθυντές προσωπικού και οι λοιποί καλεσμένοι και επισκέπτες παρακαλούνται να τηρήσουν τον κώδικα ένδυσης για λόγους διασφάλισης της επισημότητας της εκδήλωσης.

Διάρκεια έκθεσης μέχρι 23 Ιουνίου.

technorati tags:, , , ,

Blogged with Flock

Δεν υπάρχουν σχόλια: