16 Δεκ 2007

Μετακομίζουμε και σας Περιμένουμε!

www.criticalpsygreece.org

Μετά από 1+ μήνα κατασκευών, η νέα διεύθυνση του ιστολογίου "Για μια Κριτική και Ριζοσπαστική Ψυχολογία" θα είναι στο www.criticalpsygreece.org, χρησιμοποιώντας πια το ανώτερο λογισμικό ανοιχτού κώδικα και το hosting του wordpress.

Από την Τρίτη 18 Δεκέμβρη, ένα χρόνο μετά την αρχική εμφάνιση του blog στην παλιά διεύθυνση του blogspot, μετά από 10.000 περίπου επισκέψεις, συνεχίζεται η προσπάθεια για μια κριτική και ριζοσπαστική ψυχολογία στην Ελλάδα σε νέα διεύθυνση. Οι νέες δημοσιεύσεις θα αναρτώνται εδώ και η παλιά διεύθυνση θα παραμείνει ως αρχείο.

Για την ταυτότητα της ιστοσελίδας (που παραμένει η ίδια), μπορείτε να δείτε περισσότερα στην σχετική σελίδα.

Τι άλλαξε;

Καταρχάς το lay-out της ιστοσελίδας, με διαφορετικό banner (που προσαρμόζεται σε όλες τις ιστοσελίδες και βασίζεται στο εξώφυλλο του καινούριου δίσκου του πολύ καλού jazz σχήματος “the bad plus”) και δυο πλευρικές στήλες αντί για μια. Υπάρχει πια η δυνατότητα tagging των αναρτήσεων, και έχουν προστεθεί αρκετοί σύνδεσμοι, χωρισμένοι σε κατηγορίες, στη δεξιά πλευρική στήλη.

Αυτό που είναι νέο και σημαντικό είναι το συνεχές αφιέρωμα στη στρατευμένη έρευνα (militant research) που σε διαφορετικές σελίδες από την κεντρική (μια άλλη αλλαγή) θα δημοσιεύει μεταφράσεις και πρωτότυπα κείμενα που αφορούν τη θεματική αυτή, με σκοπό να παρουσιάσει τη μεθοδολογία πολιτικής και ιδεολογικής έρευνας και να προωθήσει τη χρήση της για την κατεύθυνση της κοινωνικής αλλαγής.

Επίσης, χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα κοινωνικής δικτύωσης library thing και την τεχνολογία RSS υπάρχει η δυνατότητα παρουσίασης βιβλιογραφίας σχετικής με την κριτική ψυχολογία και την πολιτική πράξη, με όλα τα αναγκαία βιβλιογραφικά στοιχεία. Βιβλιογραφία που μπορεί να εμπλουτίζεται συνέχεια.

Οπότε, δεν έχετε παρά να το προσθέσετε στους σελιδοδείκτες σας.

email επικοινωνίας: criticalpsy [dot] greece [at] gmail [dot] com

Blogged with Flock

Δεν υπάρχουν σχόλια: